Zakelijke opslag huren

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor de (tijdelijke) opslag van jouw inboedel bij een verhuizing. We verhuren ook zakelijke storage units. Laat jouw bedrijfsvoorraad door onze professionals aannemen en inruimen in jouw opslagruimte. Zo hoef je niet steeds thuis te blijven om je pakketjes aan te nemen en raakt je bedrijfspand of woning niet overvol.

Waarom zakelijk opslag huren?

Onze opslagruimtes in Wehl worden vaak gevuld door particuliere huurders. Bij een verhuizing wordt regelmatig tijdelijk de inboedel opgeslagen voordat het naar de nieuwe woning kan. Toch zien we ook steeds vaker dat onze opslagruimtes voor zakelijke opslag worden gebruikt. In een van de volgende gevallen bijvoorbeeld:

1. Bedrijfsvoorraad

E-commerce is een van de hardst groeiende sectoren. Niet zo gek ook tijdens een pandemie. Lekker vanuit thuis aan je bedrijf werken en je zaken regelen. Dat is in het begin hartstikke leuk en goed te doen, maar naarmate je business groeit wordt het dagelijks aannemen van al die pakketten wel een flinke klus. En daarbij, waar ga je het allemaal laten?

Laat je bedrijfsvoorraad leveren bij onze makkelijk bereikbare opslagruimtes aan de A18. We nemen pakketjes voor je aan, plaatsen ze in jouw storage unit en kunnen deze (in overleg) zelfs voor je distribueren.

2. Verbouwing of bedrijfsverhuizing

Is het tijd voor uitbreiding? Gefeliciteerd! Dan gaan de zaken waarschijnlijk goed. Ook voor tijdelijke opslag van je inboedel of voorraad kun je bij ons terecht. Zo kom je tijdens een verbouwing of bedrijfsverhuizing niet in de knoei en heeft deze nieuwe ontwikkeling een minimale impact op jouw bedrijfsvoering.

3. Promotiemateriaal

Stands voor beurzen, promotie vlaggen, banners, flyers of die geinige 2-bij-2 opblaasbare palmboom die je altijd meeneemt om aandachte trekken op evenementen. Het zijn items die je niet elke week nodig hebt en veel ruimte in beslag nemen in je woning of op je kantoor. Je slaat het makkelijk en voordelig op in onze storage units.

Hoe werkt het zakelijk huren van onze opslag?

Een opslagruimte huren bij Schlechter Transport & Verhuizingen is niet ingewikkeld. We maken graag vrijblijvend een offerte voor je op. Ben je benieuwd hoeveel opslagruimte jij nodig hebt? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij maken een passende offerte.

Voordelen zakelijke opslag bij Schlechter Transport & Verhuizingen

Voorraad leveren op locatie

Jouw bedrijfsvoorraad kunnen we ook voor je aannemen. Laat je voorraad leveren op onze locatie, zo hoef je niet steeds op en neer te rijden.

Levering direct inladen in jouw opslagbox

We nemen jouw leveringen niet alleen aan, maar kunnen ze ook voor je inladen in jouw opslagbox.

Distributie van bestellingen mogelijk

In overleg is veel mogelijk. We kunnen ook jouw bestellingen distribueren naar jouw klanten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wil jij een van onze opslagruimtes huren in Doetinchem?

Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?