Al je waardevolle spullen, veilig bij elkaar

Onze opslagruimtes zijn geschikt voor zowel particuliere als zakelijke huur. Lees meer over de voordelen en laat je overtuigen door onze voordelige tarieven.

Hoeveel opslagruimte heb ik nodig?

Wil jij weten hoeveel opslag ruimte je nodig hebt? Maak gebruik van onze opslag calculator en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

“Ik huur al vanaf september zakelijk een opslagruimte voor mijn onderneming: Zorg Samen Gelderland. Hierin sla ik diverse huishoudelijke artikelen op en dat bevalt goed. Jeroen staat altijd voor me klaar als ik opbel. De lijntjes zijn kort en er is een goede persoonlijke klik. Zeker een aanrader!”

– Cengiz Cenç, Zorg Samen Gelderland

Opslag ruimte huren particulier

Of je schuur nou te vol zit, je voorraad uitpuilt of je een tijdelijke plek zoekt voor al je meubels. Wij hebben altijd wel een plekje voor jouw waardevolle spullen. Veilig, toegankelijk en klimaatneutraal.

Locatie direct aan de A18 in Wehl.

We zijn makkelijk bereikbaar en hebben ruime openingstijden. Wil jij langs bij je opslag op een moment dat we niet geopend zijn? Laat het ons weten! We staan direct voor je klaar.

Maak gebruik van verhuiswagens

Huur onze verhuiswagens tegen een scherp tarief. Super handig om jouw spullen van of naar je opslag te brengen.

Overdekt laden en lossen

Rij je wagen lekker een stukje naar binnen. Zo kun je met weer en wind laden en lossen in onze overdekte bedrijfshal.

Zakelijke opslag huren

Ook voor de zakelijke huur van een opslagruimte ben je bij ons op de juiste plek. Zoek jij nog opslagruimte voor je bedrijfsvoorraad? Lees hier alle voordelen van onze zakelijke opslag.

Voorraad leveren op locatie

Jouw bedrijfsvoorraad kunnen we ook voor je aannemen. Laat je voorraad leveren op onze locatie, zo hoef je niet altijd thuis voor het afleveren van een bestelling.

Levering direct inladen in jouw opslagbox

We nemen jouw leveringen niet alleen aan, maar kunnen ze ook voor je inladen in jouw opslagbox.

Distributie van bestellingen mogelijk

In overleg is veel mogelijk. We kunnen ook jouw bestellingen distribueren naar jouw klanten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?