Ontmoet de verhuizers!

Wij hebben alle kwaliteiten in huis, om van elke verhuizing een succes te kunnen maken. Benieuwd wie jou straks gaat verhuizen?

Klein begonnen, groot ingezet.

15 jaar geleden begon het allemaal. In een gehuurd busje, naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats onderweg naar de eerste verhuizing. We’ve come a long way. In die 15 jaar is zoveel veranderd. Een hecht team, eigen verhuiswagens, busjes en van een kantoor op de zolderkamer naar een heus pand met een enorme opslag. 

Toch is er ook genoeg hetzelfde gebleven. Onze werkwijze bijvoorbeeld: Persoonlijk, open en eerlijk. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet en nét dat stapje extra zetten voor onze klanten. Op die manier zetten we al 15 jaar groot in en dát levert het beste resultaat.

Ontmoet ons team

Ronald

Verhuizer & Handyman

Ronald is graag rondom huis bezig. Beetje tuinen, maar ook op de bank chillen is niet verkeerd. In het weekend mag een biertje daar zeker niet bij ontbreken.

Brian

Voorman

Brian is met verhuizen net zo snel en relaxt als op zijn mountainbike. Brian is een topper die graag vol positieve energie bij je over de vloer komt.

Marthijn

Verhuizer & Algemeen medewerker

Als een echte Scania-Fan is Marthijn goed op weg bij het halen van zijn groot rijbewijs. Nog even en dan hoeft het rijden niet meer gesimuleerd te worden.

Jeroen

Eigenaar

Als oud-marinier weet Jeroen rust en orde in het team te brengen. Toch is hij vaak de aanstichter van geintjes en weet hij bij de vrijdagmiddagborrel de boel af te breken!

Elsa

Eigenaar & financieel manager

Als echte alleskunner is Elsa verantwoordelijk voor zo’n beetje alles! Als moeder van twee en crossfitter brengt ze heel wat kracht in het team.

Kelly

Verhuizer & Algemeen medewerker

In haar vrije tijd bak ze graag koekjes en taartjes. Kelly is in de verhuis wereld een van de weinige vrouwen waar wij als bedrijf erg trots op zijn.

Devlin

Verhuizer

Devlin is onze jongste verhuizer. Met een bouw- en timmer achtergrond een echte alleskunner binnen ons bedrijf. Secuur en netjes werken kunnen we aan hem wel overlaten.

Wij zoeken een

Voorman & Taxateur

Wij zijn per direct op zoek naar een voorman & taxateur. Je hebt affiniteit met transport en verhuizingen en bent daardoor een goede toevoeging aan onze gezellig club van toffe collega’s.

Open sollicitatie

Stuur ons jouw CV op

Heb jij affiniteit met verhuizingen en transport en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Stuur dan een open sollicitatie.

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

Onze klanten zijn razend enthousiast. Hopelijk jij binnenkort ook! Nog niet overtuigd? Lees hier een aantal reviews. Kijk voor meer reviews op klantenvertellen.nl.

Fantastisch

Jeroen Schlechter kwam langs en gaf een duidelijk beeld hoe de verhuizing zou verlopen en wat de kosten zouden zijn. [...]
- Drost

Een bedrijf waar ik op kan vertrouwen!

Wij werken nu al een klein jaartje samen met Schlechter Transport en Verhuizingen. Ze zorgen ervoor dat onze met zorg [...]
- Wehl

Boven verwachting

Wij zijn zeer tevreden met uw verhuizers, geweldig goed en zorgvuldig gewerkt. Echt een pluim verdient
- Doetinchem

Hard en goed werken

Drie mannen hebben de gehele dag hars gewerkt om alles te kunnen verhuizen. Niets is te zwaar voor ze! En [...]
- Doetinchem
118 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?