Ontmoet de verhuizers!

Wij hebben alle kwaliteiten in huis, om van elke verhuizing een succes te kunnen maken. Benieuwd wie jou straks gaat verhuizen?

Klein begonnen, groot ingezet.

13 jaar geleden begon het allemaal. In een gehuurd busje, naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats onderweg naar de eerste verhuizing. We’ve come a long way. In die 13 jaar is zoveel veranderd. Een hecht team, eigen verhuiswagens, busjes en van een kantoor op de zolderkamer naar een heus pand met een enorme opslag. 

Toch is er ook genoeg hetzelfde gebleven. Onze werkwijze bijvoorbeeld. Persoonlijk, open en eerlijk. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet en nét dat stapje extra zetten voor onze klanten. Op die manier zetten we al 13 jaar groot in en dát levert het beste resultaat.

Ontmoet ons team

Ronald

Eerste verhuizer

Ronald is graag rondom huis bezig. Beetje tuinen, maar ook op de bank chillen is niet verkeerd. In het weekend mag een biertje daar zeker niet bij ontbreken.

Jeffrey

Voorman & Taxateur

Naast Judo en Karate is onze Jeffrey ook gespecialiseerd in taxaties en verhuizingen. Dankzij jaren ervaring in het vak wordt jouw verhuizing zeker een succes!

Marthijn

Verhuizer & Algemeen medewerker

Als een echte Scania-Fan is Marthijn goed op weg bij het halen van zijn groot rijbewijs. Nog even en dan hoeft het rijden niet meer gesimuleerd te worden.

Brian

Verhuizer

Brian is met verhuizen net zo snel en relaxt als op zijn mountainbike. Brian is een topper die graag vol positieve energie bij je over de vloer komt.

Jeroen

Eigenaar

Als oud-marinier weet Jeroen rust en orde in het team te brengen. Toch is hij vaak de aanstichter van geintjes en weet hij bij de vrijdagmiddagborrel de boel af te breken!

Elsa

Backoffice & Algemene zaken

Als echte alleskunner is Elsa verantwoordelijk voor zo’n beetje alles! Als moeder van twee en crossfitter brengt ze heel wat kracht in het team.

Volg ons op social media

En blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de beste verhuistips!

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

Onze klanten zijn razend enthousiast. Hopelijk jij binnenkort ook! Nog niet overtuigd? Lees hier een aantal reviews. Kijk voor meer reviews op klantenvertellen.nl.

Geweldige verhuizing

Alles verliep letterlijk op rolletjes. Alles kwam ook op de goede plek te staan zodat je niet hoefde te [...]
- Zeddam

Super

Zeer kundige verhuizers. Harde werkers. Zeer beleefd. Hele fijne groep.
- Groenlo

Deskundig, tegen een goede prijs, goede service

Komen afspraken goed na en deskundig. Je merkt dat je met een serieuze verhuizer te maken hebt. Service was zeer [...]
- Zutphen

Top!

Super verhuizing gehad. Top gedaan, alles keurig verhuisd! Fijn mannen, bedankt!
- Dalen
84 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10