Dé Erkende Verhuizer uit Wehl

15 jaar geleden begon het allemaal. In een gehuurd busje, naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats onderweg naar de eerste verhuizing. We komen van ver. In 15 jaar is er veel veranderd. Een hecht team, een milieu bewust wagenpark en van een kantoor op de zolderkamer naar een energie neutraal pand met een enorme opslag.

Toch is er ook genoeg hetzelfde gebleven. Onze werkwijze bijvoorbeeld:

Persoonlijk, open en eerlijk. Een duidelijke no nonsense service waarbij één telefoontje vaak al genoeg is. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet en nét dat stapje extra zetten voor onze particuliere en zakelijke klanten. Op deze manier zetten we al 15 jaar groot in en dát levert altijd het beste resultaat.

Bij ons word je klant voor het leven! Wij maken graag kennis met u.

 

Ontmoet ons team

Ronald

Verhuizer & Handyman

Ronald is graag rondom huis bezig. Beetje tuinen, maar ook op de bank chillen is niet verkeerd. In het weekend mag een biertje daar zeker niet bij ontbreken.

Brian

Voorman

Brian is met verhuizen net zo snel en relaxt als op zijn mountainbike. Brian is een topper die graag vol positieve energie bij je over de vloer komt.

Marthijn

Verhuizer & Algemeen medewerker

Als een echte Scania-Fan is Marthijn goed op weg bij het halen van zijn groot rijbewijs. Nog even en dan hoeft het rijden niet meer gesimuleerd te worden.

Freek

Verhuisadviseur

Sport en gezondheid zijn belangrijk voor Freek. Ook zijn collega’s probeert hij hierin mee te nemen, zodat zij samen met energie en plezier werken! 

Kelly

Back office

In haar vrije tijd bak ze graag koekjes en taartjes. Kelly is in de verhuis wereld een van de weinige vrouwen waar wij als bedrijf erg trots op zijn.

Rick

Verhuizer

 

Jeroen

Eigenaar

Als oud-marinier weet Jeroen rust en orde in het team te brengen. Toch is hij vaak de aanstichter van geintjes en weet hij bij de vrijdagmiddagborrel de boel af te breken!

Elsa

Eigenaar & financieel manager

Als echte alleskunner is Elsa verantwoordelijk voor zo’n beetje alles! Als moeder van twee en crossfitter brengt ze heel wat kracht in het team.

Eddy

Sales, planning en verhuis adviseur

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

Onze klanten zijn razend enthousiast. Hopelijk jij binnenkort ook! Nog niet overtuigd? Lees hier een aantal reviews. Kijk voor meer reviews op klantenvertellen.nl.

Schlechter Transport en Verhuizingen B.V. Reviews with ekomi.de
Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?