Ontmoet de verhuizers!

Wij hebben alle kwaliteiten in huis, om van elke verhuizing een succes te kunnen maken. Benieuwd wie jou straks gaat verhuizen?

Klein begonnen, groot ingezet.

15 jaar geleden begon het allemaal. In een gehuurd busje, naar aanleiding van een advertentie op Marktplaats onderweg naar de eerste verhuizing. We’ve come a long way. In die 15 jaar is zoveel veranderd. Een hecht team, eigen verhuiswagens, busjes en van een kantoor op de zolderkamer naar een heus pand met een enorme opslag. 

Toch is er ook genoeg hetzelfde gebleven. Onze werkwijze bijvoorbeeld: Persoonlijk, open en eerlijk. Doen wat je zegt, zeggen wat je doet en nét dat stapje extra zetten voor onze klanten. Op die manier zetten we al 15 jaar groot in en dát levert het beste resultaat.

Ontmoet ons team

Ronald

Verhuizer & Handyman

Ronald is graag rondom huis bezig. Beetje tuinen, maar ook op de bank chillen is niet verkeerd. In het weekend mag een biertje daar zeker niet bij ontbreken.

Brian

Voorman

Brian is met verhuizen net zo snel en relaxt als op zijn mountainbike. Brian is een topper die graag vol positieve energie bij je over de vloer komt.

Marthijn

Verhuizer & Algemeen medewerker

Als een echte Scania-Fan is Marthijn goed op weg bij het halen van zijn groot rijbewijs. Nog even en dan hoeft het rijden niet meer gesimuleerd te worden.

Freek

Verhuisadviseur

Sport en gezondheid zijn belangrijk voor Freek. Ook zijn collega’s probeert hij hierin mee te nemen, zodat zij samen met energie en plezier werken! 

Kelly

Verhuizer & algemeen medewerker

In haar vrije tijd bak ze graag koekjes en taartjes. Kelly is in de verhuis wereld een van de weinige vrouwen waar wij als bedrijf erg trots op zijn.

Volgt nog

Verhuizer

Intro tekst volgt

Jeroen

Eigenaar

Als oud-marinier weet Jeroen rust en orde in het team te brengen. Toch is hij vaak de aanstichter van geintjes en weet hij bij de vrijdagmiddagborrel de boel af te breken!

Elsa

Eigenaar & financieel manager

Als echte alleskunner is Elsa verantwoordelijk voor zo’n beetje alles! Als moeder van twee en crossfitter brengt ze heel wat kracht in het team.

Open sollicitatie

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent.

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

Onze klanten zijn razend enthousiast. Hopelijk jij binnenkort ook! Nog niet overtuigd? Lees hier een aantal reviews. Kijk voor meer reviews op klantenvertellen.nl.

Goed verhuisteam

Zowel het inpakken en overhuizen van goederen en demontage en montage van kasten enz. werd door een goed team gedaan. [...]
- Doetinchem

Uit stekend geregeld.

Volgens afspraak waren de verhuizers precies om 8.00 aanwezig. Met nodige voorzichtig heid werd er omgegaan met onze spullen. Er is niks [...]
- Gaanderen

Prima verhuisbedrijf!

Prima verhuisbedrijf! Vriendelijke medewerkers, zeer behulpzaam. Onze spullen waren opgeslagen in ‘n mooie loods. Fijn is ook, als je nog even bij [...]
- Angerlo

Prima mensen die correct werk afleveren.

Alles liep volgens plan; geen verrassingen.
- Doetinchem
136 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10
Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?