Verhuizen binnen de regio, naar de andere kant van het land of over de landsgrens? U zegt het maar.

Verhuizen doe je niet al te vaak. Het is hectisch, stressvol en spannend. Waar moet je allemaal aan denken? We denken graag met je mee en helpen waar nodig met een handje of twee!

Particuliere verhuizing

Van je oude stekkie, naar je nieuwe plekkie! We helpen je graag met je verhuizing. Met meer dan 14 jaar ervaring in het vak is elke verhuizing een leuke uitdaging voor ons team. Wist je dat ons team al meer dan 15 diploma’s van de Erkende Verhuizers in bezit heeft? Onze professionals zetten graag een stapje extra voor je, misschien is dat het geheim achter ons succes…

Seniorenverhuizing

Hoe langer je in jouw oude huis hebt gewoond, hoe groter de stap is om weg te gaan. Dat weten wij maar al te goed. Daarom laten we jouw verhuizing met zo min mogelijk stress verlopen. Lees verder als je benieuwd bent naar onze werkwijze.

Andere verhuizingen

Grote stukken verhuizen

Keukens, oude kasten, gigantische banken of grote erfstukken, onze professionals kunnen het allemaal. We plaatsen graag je keuken of elementen hiervan. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bedrijven

Tijd voor uitbreiding? Gefeliciteerd! Dan gaan de zaken goed. Het liefst pak je lekker door zonder dat je bedrijfsprocessen stil komen te liggen. Wij verhuizen je complete bedrijf in een zo’n kort mogelijke periode. Zo kun jij weer lekker aan het werk. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Internationaal

Ook voor internationale verhuizingen mag je contact met ons opnemen. Of je nu van- of naar het buitenland verhuist, je mag ons altijd bellen.

Vraag nu je verhuisofferte aan!

Doe je eigen online taxatie of laat onze taxateur bij jou op bezoek komen. Je vult simpelweg onze vragenlijst in en ontvangt binnen 24 uur een reactie.

Het aanvragen van een offerte is natuurlijk geheel vrijblijvend!

Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?