Seniorenverhuizing: verhuizen met extra aandacht

Het huis waar je samen verliefd op werd. We nemen graag wat extra tijd om je spullen te verhuizen.

Hoe werkt onze senioren verhuisservice?

Hoe langer je in een woning blijft, des te moeilijker het is om deze te verlaten. Met onze senioren-verhuisservice nemen we voldoende tijd, zorg en aandacht om deze (soms) moeilijke klussen tot een succesvol einde te brengen. Hier vind je alle informatie rondom onze werkwijze bij een seniorenverhuizing.

Wij vinden het enorm belangrijk om senioren op hun gemak te stellen voordat we beginnen met verhuizen. Een seniorenverhuizing gaat bij ons als volgt te werk:

1. Kennismaking

Een goede kop koffie, daar begint het allemaal mee. Even kennismaken bij je thuis, op onze locatie in Wehl of via een videogesprek.

2. Aandachtspunten doorspreken

Vervolgens bespreken we extra aandachtspunten door. Denk hierbij aan grote stukken, nauwe gangen of hoge verdiepingen.

3. Afspraken vastleggen

Je ontvangt van ons altijd zwart-op-wit alle afspraken die we gemaakt hebben. Dit kan zowel digitaal als op papier

4. De verhuizing

De dag van de verhuizing begint voor ons met op tijd komen en samen rustig een kopje koffie drinken.

5. Schoon opleveren

Na het verhuizen wordt de oude woning nog eens extra goed nagelopen en gepoetst.

Wat maakt een seniorenverhuizing anders?

Een verhuizing is vaak leuk en spannend! Denk eens aan de eerste keer samenwonen met je partner of je eerste koopwoning. Je hele hoofd zit vol met ideeën over hoe je het in gaat richten en hoe fijn het zal zijn als je er eenmaal bent ingetrokken. Bij een seniorenverhuizing zit dat wat anders. Senioren verhuizen meestal naar een kleinere woning.

Dit is vaak minder leuk. Senioren verhuizen bijvoorbeeld omdat het oude huis te groot is geworden om zelf te onderhouden, het huis niet meer veilig is (bijvoorbeeld steile trappen of onveilige badkamer) of omdat ze niet meer zelfstandig kunnen wonen en zorgbehoevend zijn.

Daarnaast kunnen senioren vaak niet meer zelf alles verhuizen, dat betekent dat ze op hun kinderen of naasten zijn aangewezen. Of er moeten vreemden over de vloer komen.

Waarom senioren verhuizen met Jeroen Schlechter?

Persoonlijk

Alles begin met een fijne kennismaking.

Vertrouwd

Honderden positieve reviews!

Naar wens

Lekker rustig of juist met tempo, het kan beide.

Woningontruiming

Bijna alle senioren verhuizen naar een kleinere woning. Dat betekent dat er vaak een hoop spullen overblijven die niet meegaan naar de nieuwe woning. Wij voeren deze op een maatschappelijke verantwoorde manier af. Dat wil zeggen dat klein chemisch afval naar de stort gaat en meubels die goed zijn voor een tweede ronde naar de kringloop worden gebracht. We dragen met trots bij aan de code Verantwoord Marktgedrag.

Het ontruimen van de woning kan allerlei werkzaamheden met zich meebrengen. Dit variëert van het verhuizen van de meubels tot het verwijderen van de vloer of het opmeten van de meterstanden. Heb je een voorinspectie lijst van de woningbouw? Dan kun je deze opsturen en kunnen we jouw woning opleveren conform deze lijst.

Opslag na een seniorenverhuizing

Naast het afvoeren van je meubels kun je er ook voor kiezen om meubels tijdelijk op te slaan bij onze opslagruimte in Wehl. Een opslagruimte huren is ideaal wanneer je nog niet weet wat je met je overgebleven spullen gaat doen. Je huurt al een eigen opslagruimte vanaf €5,- per maand.

Seniorenverhuizing met Schlechter Transport & Verhuizingen

Het blijft iets bijzonders, die seniorenverhuizingen. Gelukkig hebben wij hier een hoop ervaring mee. Ben jij benieuwd wat een seniorenverhuizing kost? Vul het formulier hier beneden in en ontvang vrijblijvend een op maat gemaakte offerte:

Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?