Verhuislift huren

Til jouw verhuizing naar een hoger niveau door een verhuislift te huren bij Schlechter Transport & Verhuizingen!

 

Een verhuislift huren. Waar heb je die verhuislift precies voor nodig? Het tillen van zware meubels naar een andere verdieping is meestal geen prettig taakje. Soms is het zelfs onmogelijk, bijvoorbeeld wanneer je een bank of piano door een krap trappenhuis moet manoeuvreren. Met een verhuislift breng je deze zware stukken naar de juiste verdieping, zonder rugklachten of schade aan je meubels!

Bij Schlechter Transport & Verhuizingen huur je al vanaf een klein bedrag een verhuislift. Maak het jezelf niet te moeilijk, vraag vandaag nog een vlijblijvende offerte bij ons aan!

Wat is een verhuislift?

Een verhuislift wordt ook vaker ladderlift of meubellift genoemd. Het is in principe een verstelbare ladder met daarop een plateau bevestigd waarop je jouw meubels of andere spullen kunt zetten. De ladder met het plateau kunnen versteld worden zodat je jouw spullen met gemak naar een andere verdieping kunt vervoeren.

Wanneer moet ik een verhuislift huren?

Je kunt gebruik maken van een verhuislift in meerdere situaties. Bijvoorbeeld als je denkt dat het trappengat te smal is om al je meubels doorheen te verplaatsen. Daarnaast kan een verhuislift heel wat tilwerk schelen als je een aantal verdiepingen omhoog moet. Wanneer je bijvoorbeeld naar de 3e of 4e verdieping moet kunnen we ons voorstellen dat je weinig zin hebt alles zover omhoog te tillen. Een verhuislift kan je in zo’n geval zeeën van tijd en moeite besparen.

Hoe werkt het huren van de verhuislift?

Een verhuislift bedienen is niet bijzonder moeilijk. Toch komt er wat meer bij kijken dan op een knopje drukken en je spullen naar boven sturen. Meubels en andere spullen moeten goed op het plateau bevestigd en beveiligd worden. Daarnaast moet de omgeving worden afgezet. Ook het spullen van de verhuislift afpakken kan onveilige situaties met zich meebrengen. Daarom huur je een verhuislift bij ons altijd met professionele begeleiding. Zo voorkom je onnodig risico op schade aan je spullen, je woning maar breng je vooral je eigen veiligheid niet in gevaar.

Wat kost een verhuislift huren?

Een verhuislift huren kan bij ons al voor een aantrekkelijk tarief. Via ons offerteformulier kun jij vrijblijvend een offerte aanvragen en kijken wat het kost om een verhuislift voor een dag te huren. Wil jij met spoed een verhuislift huren? Dan kun je voor een extra tarief gebruik maken van onze spoedservice.

De verhuislift komt tot aan de 6e etage (21 meter)

Hoe hoog is jullie verhuislift?

Onze verhuislift heeft een maximale hoogte van 21 meter. Deze verhuislift is te gebruiken tot en met de 6e verdieping. Voor een verhuizing naar een verdieping hoger dan 21 meter is deze verhuislift dus niet geschikt!

Hoe kan ik een verhuislift huren?

Een verhuislift huren met professionele begeleiding is zo gepiept. In ons offerteformulier vul je jouw contactgegevens in, kies je een datum voor het huren van de verhuislift, geef je aan naar welke etage je spullen moeten en upload je een afbeelding van de laadlocatie. Hierna ontvang je binnen 24 uur offerte op maat gemaakt.

De voordelen van een verhuislift huren bij Schlechter Transport & Verhuizingen

Het gebruik van een verhuislift brengt een hoop voordelen met zich mee. We zetten ze graag nog even voor je op een rijtje.

✅ Bespaar tijd en moeite met het huren van jouw verhuislift.

✅ Veilig & snel dankzij onze professionele verhuishulp.

✅ Voorkom risico op blessures of andere lichamelijke klachten.

✅ Voorkom schade aan jouw woning of meubels. Geen gesleep door nauwe trapgaten.

✅ Met onze verhuislift ben je verzekerd tegen schade aan je meubels of woning!

✅ Met een bereik van 21 meter kun jij tot en met de 6e verdieping gebruiken maken van onze verhuislift!

✅ Snelle reactie op jouw aanvraag!

Verhuizen in Doetinchem en omstreken

Je kunt bij ons niet alleen een verhuislift huren. We verhuren daarnaast ook nog allerlei ander professioneel verhuismateriaal. In onze webshop huur en koop je met gemak klein verhuismateriaal zoals verhuisdozen, steekwagens en matrashoezen. Daarnaast kun je ook een verhuisbus of vrachtwagen met chauffeur bij ons huren. 

Je kunt het jezelf ook helemaal makkelijk maken! We nemen namelijk graag al dat zware tilwerk van je over, benieuwd wat het kost om je verhuizing volledig uit handen te geven? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Chat met ons!
1
Chat met ons
Scan de code
Hallo, waar kunnen wij jou mee helpen?